●«| ¢є¢α |»● Admin
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 21/07/09 Yaş : 29 Nerden : SaKaRya En Sevdiğin Rock'çı ? : Tokio HoteL
| Konu: Yine ßenimm (: C.tesi Ağus. 29, 2009 4:02 pm | |
| Çok uzaksın bana Ölümle yaşam kadar uzak Sensiz hayat yok Hayat cehennem bana Cehennemin içinde Seni arıyorum Çok üşüyorum... Sevginle ısınmak istiyorum Yokluğun içinde var olmak istiyorum Çok yoruldum.. Seninle olmak istiyorumm Sensizlik beni yavaş yavaş öldürüyor Yok oluyorum Bitiyorum... BiLL<3<3<3<3-----> <-----<3<3<3<3 Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, Günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek... ======>> <<====== Sevmiyorum şu saatin sesini Akmasın dursun zaman. Herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. Senden önce vardım belki ama Aşkım senden sonra olmayacağım inan.*******// \\*******Birgün bana soracaksın Beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. Hayatı diyeceğim.. Küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki Benim hayatım sensin. |*|*|*|*| |*|*|*|*|Céca | |
|