●«| ¢є¢α |»● Admin
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 21/07/09 Yaş : 29 Nerden : SaKaRya En Sevdiğin Rock'çı ? : Tokio HoteL
| Konu: ßunLarde ßenimm :D C.tesi Ağus. 15, 2009 8:19 pm | |
| Yanımda değilsin ama kaldimdesin! Göremiyorum ama içimdesin! Uzaktasın ama aklımdasın! Duyamıyorsun ama söylüyorum... Seni Çooook Seviyorumm <3 -----------------------------------------------------------------
Akan nehri bıçakla kesmek ne kadar zorsa; Seni kelimelerle anlatmakta okadar zor !! Çünkü sen herkezin arayıpta bulamadığı Şu yalan dünyanın en tatlı Gerçeğisin -------------------------------------
Doktora gittim ; Midemde ülser, ciğerimde kanser, Kalbimde sen varmışsın...! -------------------------------------------------
Sence gökler ağlar mı yanlızlığa ? Yoksa... yanlızlık mı ağlar gökten yağmurlara Bilmiyorum ama, ben ağlıyorum Sen yoksun Yanımda... ---------------------------------------------------------------------
Seni Serçelerin ağladıkları kadar seviyorum Bitanemm...! Belki bu sana az gelebilir ama Bilirmisin...? Serçeler ağladıklarında ölürler... ----------------- | |
|