●«| ¢є¢α |»● Admin
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 21/07/09 Yaş : 29 Nerden : SaKaRya En Sevdiğin Rock'çı ? : Tokio HoteL
| Konu: em0nat Röportajı Perş. Ekim 01, 2009 5:47 pm | |
| 1- Adınız - Yaşınız - Burcunuz? Onat/12/Koç
2- Saç renginiz - Göz renginiz? Siyah/Mavi-YeşiL(karışık 1 şey xD)
3- Boyunuz - Kilonuz? 1.48-/0
4- Tuttuğunuz takım? Bursa spor
5- Fobilerin - Hobilerin? Fobi=Örümcek/Böcek/Teknoloji Tasarım Hocası
6- Sigara - Alkol kullanıyor musunuz? 12 yaşındayım tabikide kulanmıyorum
7- Okul - İş (kısaca anlatım) Rotary İ.Ö.O
8- Giyim tarzınız? Bulduğum şeyi giyerim xD
9- En büyük hayaliniz? Okuldan Mezun olmayı başarmak xD
10- Beğendiğiniz ve Beğenmediğiniz huyunuz? Beğendiğim:Komik biriyim iyi espiri yaparım Beğenmediğim:Saçma nedenleden dolayı ağLarım
11- Keşke yapsaydım ve keşke yapmasaydım dediğiniz olaylar? YOK
12- En sevdiğiniz renk? Siyah
13- Nasıl bir kişiliğe sahipsiniz? Komik :S
14- Ne tür müzik dinlersiniz? Alternatif Rock/Screamo/Pop (pop dediğim Lady Gaga filan)
15- En sevdiğiniz şarkı ve nedeni? Green Day-21 Guns nedenini hiç düşünmedim beni duygulandırıyor
16- Bir şarkının müziği mi sözleri mi sizin için daha etkileyicidir? Her ikiside ama sözlerine daha dikat ederim
17- Sevdiğiniz var mı - ona buradan ne söylemek istersiniz? Sevdiğin dediğin sevgii olaraksa şuan YOK
18- Yaptığınız en büyük çılgınlık? 6 yaşımda 1 kızla öpüşmüştüm
19- Sevdiğiniz için neleri göze alırsınız? Ölümü göze alırım ama gerçekten abartmıyorum ölümü göze almazsam onu sevmiyorumdur zaten...
20- Sizi sevenin sizin için neler yapması hoşunuza gider? Ben sıkılana kadar sarılmasını isterim xD
21- Sevdiklerin - Özlediklerin - Korkuların? Sevdiklerim:Kankalarım Özlediklerim:2. AşkıM Kortuklarım:Teknoloji TasaRım öğreTmeni xD
22- Şu an ruhunun olmak istediği yer? Yatak
23- İzlemekten keyif aldığın TV programları neler? Müzik programları mesela "MTV LİVE"
24- Hayatta en çok kıymet verdiğin insan? 2.AşkıM ama oda artı yoK
25- Hayvan besliyor musunuz? 1 kez hamster besledim 6 yavrusu oldu hepsi ölmeye başlayıunca geri verdik xD Ve sürüyle balık besledim
26- Yarın kalktığınızda bir hayvan olarak uyanacaksınız... Hangi hayvan olmak isterdiniz? Tavşan
27- Ailen mi - Sevdiğin mi daha önemli? Bu soru yanlış eğer 2side tehlikedeyse yani 1i ölmek filan zorundaysa onlardan 1i yerine kendim ölmek benim için daha iyi olur :
28- Karşı cinste hoşlandığın tip? Gönül bu otada konar b*kada konar xD
29- Aşk herzeyi affeder mi sizce? Evet
30- Benzetildiğiniz biri var mı? Yok | |
|
•|>> мügє <<|• Admin
Mesaj Sayısı : 490 Kayıt tarihi : 29/07/09 Yaş : 28 Nerden : Sakarya En Sevdiğin Rock'çı ? : Tokio HoteL
| Konu: Geri: em0nat Röportajı Perş. Ekim 01, 2009 7:45 pm | |
| ben bi soRu soRcamm TİKİN vaR mı OnaTTT ??? | |
|
em0nat Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 177 Kayıt tarihi : 30/07/09 Yaş : 27 Nerden : BursA En Sevdiğin Rock'çı ? : Tokio HoteL
| Konu: Geri: em0nat Röportajı C.tesi Kas. 14, 2009 5:44 pm | |
| | |
|