●«| ¢є¢α |»● Admin
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 21/07/09 Yaş : 29 Nerden : SaKaRya En Sevdiğin Rock'çı ? : Tokio HoteL
| Konu: ßenden ßill*mee xD xD <3 Çarş. Eyl. 09, 2009 12:29 pm | |
| KaranLık bir odaya hapsoLmuşum ben... RenkLi ifadeLer bekLemeyin benden, HayaTın tek renkLi yanı senSin biLiyorum.... Sen oLmadığın süRece siyaHa tutuLmuşum ben... Hayat dediğin nedir ki , 3 günün 2*si cehennem, Elimdeki kaLem eridi, sen biTmedin... Sadece hayaLLerim vaRdı , Oda umuda gidiLen yoLda senLe oLmak Ve ben gidemiyorum... Sen yoksun , Sen oLmadığın sürece bu hayattan ne umabiLirimki..! ~BillKauLitz.. -Céca- ---------- ---------- RenkLi dünyaLardan karanLığa doğRu gidiyoRumm... Ama ben aydınLanmak istiyoRum.. ßenim aydınLığım ise senSin, NoLur geL ßill*mm..! <3 -Céca- ---------- ---------- KaLbimin diLi oLsa ,neLer der aCaba... Sana oLan duyguLarım saHibini buLur beLki..!! Sen uLaşıLmazsın.. Ulaşsam biLe bana bakaRmısın..? HayaLLer var sadece.. HayaL kurmak bedava... Ama... Yakında onunda bedeLi oLur bu senSiz dünyada... Bill <3 -Céca- ---------- ---------- | |
|
•|>> мügє <<|• Admin
Mesaj Sayısı : 490 Kayıt tarihi : 29/07/09 Yaş : 28 Nerden : Sakarya En Sevdiğin Rock'çı ? : Tokio HoteL
| Konu: Geri: ßenden ßill*mee xD xD <3 Çarş. Eyl. 09, 2009 3:38 pm | |
| çoqq güseL | |
|